Zmeny v štruktúrach klubu

13.01.2017 10:36


 

Vážení futbaloví fanúšikovia a aj tí ostatní!

Dovoľte mi možnosť predstaviť nové vedenie FK Karpaty Limbach. Nie je to tak dávno, čo prišlo k zmene vo vedení nášho futbalového klubu. Do čela klubu bola zvolená kombinácia nových a už pôsobiacich funkcionárov. Som rád, že vo vedení klubu ďalej ostávajú pôsobiť Peter Demovič a Majo Beňo, chlapi, ktorý sa rozhodujúcou mierou zaslúžili o chod klubu v poslednom období. Ďalšími členmi výboru (vedenia FK) sa stali Jaro Štroffek, stále aktívny hráč, Limbašan a duša seniorskej kabíny, Ján Synak, ktorý bude mať dohľad nad ekonomicko-administratívnymi činnosťami a nakoniec ja, Erik Rakický, zvolený do funkcie najvyššej v rámci FK.

V prvom rade sa chcem poďakovať každému, kto sa akýmkoľvek prínosným krokom, účasťou podielal na vzniku a chode FK Karpaty Limbach. Nielen pre mňa ale verím, že pre všetkých členov FK je historickým záväzkom pokračovať v zabezpečení nielen existencie ale aj fungovania futbalu v Limbachu.

Futbal, ako ostatne aj šport na Slovensku všeobecne, neprechádza za posledné dekády ľahkým obdobím. Prakticky vízie všetkých športových manažérov – funkcionárov smerujú k tomu istému, t.j. ako finančne zabezpečiť chod klubu v súťaži, kde pôsobí prevažne seniorské mužstvo. Predpokladám, že logicky toto bola priorita posledných rokov aj u nás v Limbachu. Je jasné, že aj naša pozornosť sa sústreďuje na fungovanie a výsledky A- mužstva, nakoniec výsledky a atmosféra okolo A- mužstva je predmetom hlavných diskusií fanúšikov klubu, Limbašanov. Napriek tomu radi by sme značnú časť nášho úsilia upriamili na rozvoj mladších generácií. Chceli by sme, aby si do športového areálu našlo cestu čo najviac detí z Limbachu, ale veľmi radi privítame futbalové nádeje aj z okolia. K tomuto by mohli prispieť ako zdravá motivácia výsledky seniorského A- mužstva z jesennej časti sezóny 2016/17. Naše „áčko“ uhralo jeseň vo veľkom štýle, po jeseni sme na 5.mieste, napriek výraznej kádrovej obmene pred sezónou. Kabíne ďakujem.

Rád by som bol, aby sa nám z klubu podarilo vytvoriť širokú futbalovú rodinu, kde každý hráč, rodič, fanúšik bude mať pocit spolupatričnosti.

Cítim, že atmosféra okolo futbalu v Limbachu nebola v posledných rokoch jednotná. Hádam sa nám to podarí zmeniť.

 

Späť

Kontakt

FK Karpaty Limbach
Športová 23
900 91 Limbach

+421948 500 400
+421902 922 760

© 2017 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode